Skip links
Inhoud

Rundvlees

Botermals rundvlees is één van onze pijlers. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt hoe lekker rundvlees is. En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk en het rundergehakt, maar ook over al dat heerlijke stoofvlees dat het rund ons biedt.

Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij ons altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.

Ons rundvlees kopen wij via de Aardenburgse vleescentrale. Zij zijn gespecialiseerd in o.a. Belgisch rundvlees. Dit kopen zij in bij gespecialiseerde meesters / slachthuizen. Hiernaast kopen wij een aantal onderdelen in uit Australie, zoals sukade en rib eye.


Klik hier om naar de website van AVC Vlissingen te gaan

Australisch rundvlees

Het Australisch rundvlees 'Clare Valley Gold' wordt geproduceerd in het zuiden van Australie. Hier zijn grote delen van het landschap vlak, er zijn enorme weides en de lucht is schoon. Hier hebben de runderen de ruimte om te scharrelen en te grazen. Clare Valley heeft de hele keten in eigen beheer, van opfok van de runderen tot aan het verpakken van het eindproduct.

Deze rijke smaak heet het Australisch rundvlees te danken aan het feit dat de runderen in de periode van afmesten 100 dagen met granen (GMO vrij) worden gevoerd. Hierdoor onstaat er een mooie marmering in het rundvlees. Door de marmering is het Australisch rundvlees extra zacht en sappig. Dit komt de smaak ten goede.

Klik hier om de Clare Valley folder te bekijken

Bekijk deze prachtige promofilm van Clare Valley Gold






Snelkoppelingen